particulieren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Bouwkundig Bureau M. de Witte is een klein bedrijf, dat u wil adviseren, begeleiden en met u mee wil denken. Zo zijn wij bereid uw idee├źn op papier te zetten en u daarmee een passend ontwerp(en) te kunnen aanbieden. 
 
Bouwkundig Bureau M. de Witte zet zich niet alleen in om uw plannen op papier te zetten, maar verzorgt ook de benodigde verguningen, zoals bijvoorbeeld een sloopvergunning of bouwvergunning. In bepaalde gevallen dient er als aanvulling op het bouwkundig tekenwerk ook bijvoorbeeld een asbestinventarisatierapport, constructieberekening(en) en/of ventilatieberekening(en) opgesteld te worden, ook dit wordt voor u verzorgd.
 
Bouwkundig Bureau M. de Witte zal na het verkrijgen van de vergunning(en) u kunnen begeleiden tijdens of met het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij een aannemer of verschillende aannemers. Zo doen wij er dan ook alles aan, om ook de kosten in de gaten te houden.   
 
Bouwkundig Bureau M. de Witte zet zich 100% in om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en begeleiden van begin tot eind. 
 
 
Heeft u bouw- of verbouwplannen?
Neem contact op,
dan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken.